E-mail handtekening instellen

Vaak wordt onder verzonden e-mails een standaard handtekening vermeld. Ook met het hostingpakket van Cloud86 is het mogelijk om standaard zo'n handtekening voor je e-mailadres toe te voegen.

Ter illustratie gebruiken wij het domein cloud86example.com vervang deze altijd door je eigen domein in kwestie. Het domein is wat er achter het apenstaartje in het mailadres staat (@cloud86example.com) of ingevoerd wordt in de url balk in de browser (na https://www. of https://).

Naar Mijn Webmail

Je kunt een standaard handtekening voor je e-mailadres aanmaken door in te loggen op de webmail voor jouw e-mailadres. Je kunt de webmail online benaderen via de browser en de url webmail.<domein>. Als we ons test domein gebruiken dan krijg je de link webmail.cloud86example.com. In ons voorbeeld maken wij gebruik van het cloud86example.com test domein, vervang dit altijd door je eigen domein. Als je naar de webmail link gaat dan is de gebruikersnaam het e-mailadres en het wachtwoord bij jouw bekend.

E-mail handteking instellen

1. Zodra je met je e-mailadres en bijbehorende wachtwoord hebt ingelogd, ga je naar 'Instellingen'.
  2. Klik in het linkermenu op Identiteiten, en vervolgens klik je daar rechts van op het e-mailadres (in ons voorbeeld: info@cloud86example.com). Rechts verschijnt dan een pagina met velden waar je de identiteit van je e-mailadres kan bewerken, waaronder een veld voor de Ondertekening. Vul hier de door jou gewenste handtekening in. Als je ook plaatjes wilt, klik dan op het afbeeldingen icoontje (net onder Ondertekening).
  3. Klik vervolgens onderin het scherm op Opslaan.

Mocht je er niet helemaal uit komen kun je onze supportdesk altijd bereiken per mail support@cloud86.io en op werkdagen van 10:00 tot 16:00 kun je ons ook bereiken per telefoon en via de chat in Mijn Cloud86 omgeving.