Wachtwoord e-mailadres wijzigen

Als je het wachtwoord van je e-mailadres niet (meer) hebt, kan je een nieuw wachtwoord aanmaken in het Plesk Control Panel. Volg hiervoor de volgende stappen:

Naar Mijn Plesk Control Panel

1. In Mijn Cloud86 (link) klik in het linkermenu op Diensten en dan op Mijn Diensten.
  2. Klik op de 3 puntjes achter het betreffende pakket en dan op Bekijk details.
  3. Klik onder het kopje Webhosting beheren (midden van de pagina) op Websites & domeinen.
  4. Je wordt nu automatisch ingelogd bij het Plesk Control Panel.

Voor de volledige handleiding met afbeeldingen, zie de handleiding: Inloggen op Plesk

Wachtwoord e-mailwijzigen

1. Klik in het linkermenu op Mail.
    Plesk: Mail (NL).png
  2. Klik op het e-mailadres waar je het wachtwoord van wilt wijzigen (in ons voorbeeld info@cloud86example.com).
  3. Voer tweemaal het nieuwe wachtwoord in, bij Wachtwoord en Bevestig wachtwoord en klik op OK.

Het wachtwoord van je e-mailadres is nu gewijzigd. Als je gebruik maakt van een e-mail clients zoals Outlook of Mail dan zul je het wachtwoord daar ook moeten wijzigen. Zie de volgende paragrafen voor het Mailen via de Webmail en Mail koppelen aan een e-mailclient.

Mocht je er niet helemaal uit komen kun je onze supportdesk altijd bereiken per mail support@cloud86.io en op werkdagen van 10:00 tot 16:00 kun je ons ook bereiken per telefoon en via de chat in Mijn Cloud86 omgeving.